3.

IME / BROJ TIMA

3

BROJ ČLANOVA/ICA

4

IMENA ČLANOVA / ČLANICA

Nemanja Danojević, Katarina Ćelić, Maja Kitić, Ognjen Gajić

LOKACIJA

Prnjavor

DEFINISANI PROBLEM NA RADIONICI

Kako doći do adekvatnog rješenja za uskraćeno muzičko usavršavanje?

Edukacija, Kultura i umjetnosti, Muzika, Oprema

MENTOR / MENTORICA

DOBITNICI GRANTA

DA

BOARD TIMA (MIRO / FIZIČKI)

VIDEO (PROJEKAT/IZJAVA)

NAZIV PROJEKTA

Muzičko usavršavanje

GALERIJA (AKTIVNOSTI / MIRO BOARD)

OPIS PROJEKTA

“Ova nagrada za nas predstavlja veliku šansu i mogućnost za unapređenje lokalne zajednice, kako u ekonomskom, tako i u kulturnom i društvenom smislu, i naravno, jednu izuzetnu priliku za naše sugrađane, a prvenstveno mlade, da ostvaruju svoje ciljeve i ambicije”, ističu Nemanja Danojević, Katarina Ćelić, Maja Kitić i Ognjen Gajić koji su dio Tima 3 iz Prnjavora čija je ideja “Kako doći do adekvatnog rješenja za uskraćeno muzičko usavršavanje?” osvojila 3.000 KM na trećoj eUPSHIFT radionici.

“Našu ideju ćemo realizovati uz podršku lokalne zajednice. Novac od nagrade ćemo uložiti u opremu za vježbaonu u kojoj ćemo pružati usluge poput časova instrumenata, pjevanja te razne muzičke radionice i druženja. Naša očekivanja su da će se veliki broj kako mladih tako i odraslih ljudi prijaviti i biti dio naše vježbaone te da ćemo uspjeti oformiti što više mužičara”, kažu mladi iz Tima 3 iz Prnjavora.

Kroz treću eUPSHIFT radionicu, svi timovi su imali zadatak da prepoznaju problem u svojoj lokalnoj zajednici te ponude ideju, odnosno rješenje za isti. Nemanja, Katarina, Maja i Ognjen su prepoznali onemogućeno muzičko usavršavanje kao problem, jer isti sputava i njih u ostvarivanju ambicija.

“Veoma je važno da mladi budu dio ovakvih radionica, jer to za njih predstavlja jedno veoma poučno iskustvo i priliku za ostvarivanje. Takođe, ovakve radionice predstavljaju rad u oblastima sa kojima se nisu susretali kroz formalno obrazovanje”, poručuju oni.

LINK NA PROJEKAT

https://www.instagram.com/_deminutiv/

(e)UPSHIFT PODRŽAN / REALIZOVAN

Treći  eUPSHIFT – ostvaren je uz finansijsku podršku Kraljevine Švedske.

Projekat realizovalo udruženje Genesis Project, Banja Luka.