, ,

UPSHIFT mapa

UPSHIFT sada kreće za cijelu Bosnu i Hercegovinu!

UPSHIFT radionice se nastavljaju! Po prvi put, radionicu organizujemo uživo! I dalje #tražimoprobleme i pozivamo vas da okupite ekipu, prepoznate problem koji vam smeta, prijavite ga na UPSHIFT program i družite se i učite sa nama!

U narednim eUPSHIFT radionicama, kao i do sad, svaki tim učesnika dobiće svog mentora sa kojim će osmišljavati rješenje za problem u svojoj lokalnoj zajednici. Šest rješenja sa svake UPSHIFT radionice biće podržano grant sredstvima od po 3000 KM za pokretanje lokalnog projekta. Nakon održane radionice, učesnike UPSHIFT-a očekuje dvodnevni završni događaj na kojem će upoznati svoje vršnjake i saznati sa kakvim problemima i rješenjima se oni susreću.

Mladi uzrasta od 13 do 19 godina iz cijele Bosne i Hercegovine mogu se prijaviti na radionicu. Prijave će biti otvorene od 12.9.2022 do 2.10.2022. godine, a radionica će se održati od 1. do 4.12.2022. godine.

Ako se premišljate i niste sigurni da li je UPSHIFT za vas, dođite na naš informativne Zoom sesije gdje ćemo vam predstaviti UPSHIFT i odgovoriti na sva vaša pitanja, a možda ćemo vam i dati neku ideju, dvije, tri… 😉

Info Zoom sesije planiramo u sljedećim terminima:

Pratite UPSHIFT na IG @upshift.bosnia.and.herzegovina ili na FB Upshift Bosnia and Herzegovina za informacije o radionici.

eUPSHIFT radionice realizuje Humanitarna organizacija Genesis Project u saradnji sa UNICEF-om u BiH kroz projekat “Jačanje zdravstvene i socijalne zaštite u BiH u odgovoru na COVID-19” uz finansijsku podršku USAID-a u BiH.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ZAVRŠENA 1. ZAJEDNIČKA UPSHIFT RADIONICA

IZDVOJENI BLOGOVI