Pogledajte edukativni film “To sam ja” o uticaju masovnih medija na sliku o sebi kod adolescenata

Tim učenika “To sam ja” iz JU OŠ “Ivo Andrić” u Banjaluci ukazuje na negativni uticaj masovnih medija na sliku o sebi kod adolescenata. Branko Pavlović, Hristina Mrša, Sofija Pejaković i Zoja Stanković učestvovali su na 3. eUPSHIFT radionici koju je organizovala Humanitarna organizacija Genesis Project iz Banjaluke u partnerstvu sa UNICEF-om u BiH, a uz podršku Kraljevine Švedske.

To sam ja_Edukativna radionica u JU OŠ Ivo Andrić 2

Projekat tima “To sam ja” obuhvatao je osmišljavanje i pripremu radionica za vršnjake članova tima. Uz podršku Đurđice Jeličić, školskog psihologa i Maje Pastuović, nastavnika engleskog jezika, đaci su savladali tehnike za vođenje edukativnih radionica za svoje vršnjake. Tokom maja, učenici JU OŠ “Ivo Andrić” učestvuju u nizu vršnjačkih radionica.

Kako bi svoju poruku poslali što većem broju vršnjaka, učenici JU OŠ “Ivo Andrić” osmislili su edukativni film o uticaju masovnih medija na sliku o sebi kod adolescenata. U stvaranju idejnog rješenja podržao ih je reditelj Saša Hajduković, a u snimanju istog Stefan Tomić, Jovan Narančić i Nikola Đaković. Film možete pogledati na ovom linku: https://youtu.be/y0zrMO14GwY.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ZAVRŠENA 1. ZAJEDNIČKA UPSHIFT RADIONICA

IZDVOJENI BLOGOVI